Voor wie

We werken voornamelijk in opdracht van CIO’s, CDO’s en CFO’s van rijksonderdelen en het bedrijfsleven. Hieronder staan een aantal voorbeelden van de business – IT vraagstukken waar klanten ons voor benaderen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op en we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Onze diensten hebben hun toegevoegde waarde bewezen voor onder andere onderstaande sectoren.

Overheid

De technologische ontwikkelingen hebben ook binnen de overheid digitale disruptie aangewakkerd. Hoe past de overheid zich hierop aan? QA Consulting helpt diverse overheden met het inrichten van hun IT functie. Dit kan gaan om het mede bepalen van de digitale strategie, de inrichting van digitale ketens en de besturing daarvan, de voortbrenging van IT of het selecteren en aansturen van het partnerlandschap.

icon-bank Created with Sketch.

Financiële instellingen

Financiële instellingen worden geconfronteerd met een toenemende regeldruk, een afname van het rendement op kapitaal en een toenemende uitdaging in het kunnen volgen en inzetten van de nieuwe technologische veranderingen. QA Consulting helpt financiële instellingen met het transparant maken van de IT kosten, het identificeren van potentiele besparingen en het realiseren daarvan.

Energie

De energiesector is een sector die continue in beweging is, zo groeit de vraag naar duurzame energie en informatie omtrent de herkomst van energie. Transparantie en flexibiliteit zijn kernbegrippen die snel hun intrede hebben gedaan in de energiesector. Daarbij past een IT inrichting die hierin kan voorzien en toekomstbestendig is. QA Conulting helpt energieleveranciers en netwerkbedrijven met hun IT vraagstukken waarbij de business context altijd als vertrekpunt genomen zal worden.

Combined Shape Created with Sketch.

Gezondheidszorg Instellingen

De gezondheidszorg bevindt zicht in een enorme transformatie. Zo wordt de regelgeving steeds complexer, verschuift de bekostiging van de overheid naar de instellingen en zorgverzekeraars en bieden technologische ontwikkelingen nieuwe mogelijkheden voor de behandeling van, en communicatie met cliënten. Deze ontwikkelingen vergen een goede digitale strategie en eenduidige besturing van de IT functie.

Andere sectoren

Naast de hierboven genoemde sectoren kan QA Consulting ook van toegevoegde waarde zijn binnen andere sectoren. Denk hierbij aan de semi-overheid (gemeenten, nutsbedrijven), on-line retailers, productie bedrijven, etc.

Neem contact op

Geïnteresseerd?

Neem contact op en we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.