Bepaalt de business mijn IT-visie, of mijn IT-visie de business?

De afgelopen 20 jaar stond de gebruiker centraal, vandaag de dag bepaalt IT wat er kan. Zo wordt met de introductie van SaaS toepassingen, zoals Salesforce.com of ServiceNow, een hele filosofie naar binnen gehaald die bepaalt hoe je je bedrijf moet inrichten, welke functionarissen je moet hebben en waar je data staat. Dit vraagt om een heel andere kijk op de wereld en op de ontwikkeling van oplossingen.

Bepaalt de business mijn IT-visie, of mijn IT-visie de business?Bepaalt de business mijn IT-visie, of mijn IT-visie de business?

Veranderen naar een digitale organisatie is de opdracht waar CIO’s, CTO’s en CDO’s en Informatiemanagers volop mee bezig zijn. Om tot die veranderingen te komen zal het bestaande en het nieuwe met elkaar verenigd moeten worden. De continuïteit van het huidige landschap zal moeten worden geborgd terwijl de verdergaande digitalisering van bedrijfsprocessen ook moet worden doorgevoerd. Het opstellen van een digitale visie en strategie die op haar beurt continue zal worden bijgesteld, aangepast en gemonitord is hierbij onvermijdelijk.

Bij QA Consulting helpen we organisaties met het opzetten van digitale strategieën en het doorvoeren van de benodigde veranderingen. Wij werken op basis van research en van in de praktijk bewezen best practices.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie bij één van de volgende onderwerpen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op en we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.