Onafhankelijk toezicht op uw digitale agenda vereist?

Veranderen naar een digitale organisatie is de opdracht waar CIO’s, CTO’s en CDO’s en Informatiemanagers volop mee bezig zijn. Om tot die veranderingen te komen hebben veel overheden en bedrijven een overvolle digitale agenda. Hierbinnen moeten strategische keuzes gemaakt worden. De vraag rijst: ‘Doen we wel de juiste dingen?’

Onafhankelijk toezicht op uw digitale agenda vereist?Onafhankelijk toezicht op uw digitale agenda vereist?

Geen gemakkelijke opgave aangezien er tijdsdruk staat op het doorvoeren van de digitalisering, echter dient ook zorgvuldigheid en integraliteit bij deze vraagstukken aan de dag gelegd te worden. Immers, de continuïteit van het huidige landschap zal moeten worden geborgd terwijl de verdergaande digitalisering van bedrijfs-processen met behulp van veranderingsprogramma’s moeten worden doorgevoerd. Vragen als: welke prioriteiten moeten we stellen aan welk programma, waarmee behalen we als eerste een significante bijdrage aan de bedrijfsstrategie, moeten we eerst onze huidige landschap op orde brengen voordat we gaan vernieuwen of kan dit anders, en is het opdrachtgeverschap vanuit de business voldoende ingericht?, komen hierbij aan bod.

Bij QA Consulting helpen we organisaties met het onafhankelijk toetsen van de keuzes die gemaakt moeten worden binnen de digitale agenda. Wij toetsen integraal zodat alle stakeholders betrokken worden, aan de hand van een in de praktijk bewezen framework.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie bij één van de volgende onderwerpen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op en we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.