Hoe ziet jouw dag eruit?

Hoewel bij QA Consulting de inhoud per dag verschilt, is er wel een rode draad te zien. Namelijk: verbinding. Met elkaar en met onze klanten. Je ziet dit terug in de klantcases, onze werkwijze, de interne projecten en de omgang met elkaar. In de ’Dag uit het leven van’ komen al deze elementen samen.

9.00 – Stand up met je projectteam

Je begint de dag met een stand up met je projectteam. We communiceren met elkaar over voortgang en geven grenzen aan wanneer dit nodig is. Dit gaat over ondernemerschap, de vrijheid om zelfstandig aan het werk te gaan, maar ook waar nodig elkaar aanspreken op diens verantwoordelijkheid.

10.00 – Overleg met de klant

We communiceren over tastbare en meetbare resultaten en de voortgang ervan. Dit past bij onze focus op het leveren van bewezen kwaliteit en concrete resultaten die precies aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Daar hoort openheid bij voor zowel specifieke wensen van de klant als het uitspreken van waardering naar elkaar.

12.00 – Lunch!

Rondje lopen met collega’s in hartje Utrecht. Weten hoe het écht met iemand gaat. Luisteren naar elkaar en tijd investeren om ook informeel contact met je collega’s te leggen. Dat is wat we binnen QA belangrijk vinden. Dit gaat zowel over de werkinhoud als gezelligheid; het hoort er allebei bij. Denk aan een mooie stadswandeling – sportief potje Padel – en natuurlijk borrels en diner. Zo streven we ernaar om vanuit onze betrokkenheid naar elkaar, te investeren in elkaars welzijn door informeel contact.

14.00 – Meeschrijven aan adviesrapport

Meeschrijven aan de definitieve versie van het adviesrapport voor de klant. Een platte organisatie, waar iedereen gelijkwaardig is aan elkaar. Ervaringsjaren tellen, maar ieders mening en ambitie wordt gehoord én gewaardeerd. Jouw perspectief telt en doet niet onder aan dat van iemand in een andere functie. Verschil? Ja, dat zal er zijn. En dat is niet erg. Door goed te luisteren naar elkaar en de mening van de ander te respecteren, kom je uiteindelijk samen verder.

16.00 – Bijpraten met je buddy

Naast de betrokkenheid naar elkaar vinden we het ook belangrijk om continu te verbeteren. Met je buddy praat je informeel bij, maar kan je ook sparren over bepaalde werksituaties waar je tegenaan loopt. Ook als je suggesties hebt voor de organisatie kan je dit bespreken. Jij als medewerker draagt namelijk zeker je steentje bij door het tonen van ondernemerschap. Jouw ideeën zijn voor ons heel belangrijk. Zo maak jij impact binnen de verbetering van onze dienstverlening. Dit kan zowel met je buddy, maar natuurlijk ook bij één van de andere collega’s.

Ontdek meer over Werken bij QA Consulting en onze vacatures.