QA Consulting viert dit jaar haar 10-jarig bestaan!

In de komende maanden reflecteren we daarom op de afgelopen tien jaar en blikken we vooruit op toekomstige ontwikkelingen die ons en onze klanten te wachten staan. Deze reflectie en toekomstverkenning zal gecentreerd zijn rondom het thema ‘duurzame verbinding’.

Terugkijkend op onze reis als adviesbureau, valt op dat onze adviezen zich vooral richten op het smeden van duurzame verbindingen. Dit omvat het verbinden van mensen, het versterken van banden tussen organisatieonderdelen en het bevorderen van de interactie tussen organisaties onderling en met de maatschappij.

De rol van technologie in het faciliteren van deze verbindingen is onmiskenbaar; het biedt individuen en organisaties meer keuzemogelijkheden dan ooit tevoren. Maar deze technologische vooruitgang kan de menselijke en inter-organisatorische verbindingen ook onder druk zetten en losser maken.

Binnen onze eigen organisatie is het duurzaam verbinden een van de belangrijkste succesfactoren. Als adviesbureau gaat het niet alleen om het focussen op de inhoudelijke aspecten van ons werk, maar ook om een duurzame band op te bouwen met onze medewerkers en klanten. Persoonlijke ontwikkeling, vertrouwen, gedeelde belangen en diversiteit hebben hier substantieel aan bijgedragen.

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we binnenkort de eerste editie van onze ‘Insight’-reeks zullen presenteren waarin we vanuit dit thema terugkijken en vooruitblikken.

Geïnteresseerd?

Neem contact op en we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.