Werkwijze

We werken resultaatgericht aan complexe IT vraagstukken en delen onze uitgebreide kennis en ervaring met onze klanten. QA Consulting zal hierbij altijd de business context als vertrekpunt nemen. We begrijpen complexe IT vraagstukken binnen een zakelijke context. De ‘complexiteit’ kan strategisch-, bestuurlijk-, financieel, technisch of relationeel van aard zijn. Meestal betreft het een combinatie van twee of meer aspecten. Onze specifieke kennis en uitgebreide ervaring, wordt specifiek ingezet per case, met oog voor praktische bruikbaarheid, detail en klantbehoeften.

Onze adviseurs hebben deze kennis en ervaring opgedaan in diverse rollen, zowel bij de overheid als binnen het bedrijfsleven, binnen klant- maar ook leveranciersorganisaties.

Wij dagen al onze medewerkers uit om hun kennisniveau te vergroten. Meestal aan de hand van ‘reallife cases’, soms ook heel gericht door kennissessies en opleidingen. Onze adviseurs specialiseren zich naar één of meer van de IT domeinen: Strategy, Governance, Finance, Sourcing, Workforce of Legal.

Omdat wij in multidisciplinaire teams werken kunnen mensen zich snel specialiseren in specifieke taken en daardoor veel kennis in een korte tijd opbouwen. Met de slimme tools die wij zelf ontwikkeld hebben zijn wij tevens in staat om snel kwantitatieve en kwalitatieve analyses uit te voeren.

Wij verzekeren kwaliteit. Onze methoden zijn gebaseerd op bewezen methoden en ‘best practices’ die zijn toegepast bij andere klanten en dienstverleners. Met een pragmatische vaste prijsbenadering, kijkend naar uitvoerbaar advies op korte en lange termijn en goede nazorg, zorgen we voor een hoge klanttevredenheid.

Geïnteresseerd?

Neem contact op en we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.