Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van adviseurs die hun ervaringen hebben opgedaan binnen de business en het IT domein, in diverse rollen zowel binnen de overheid als het bedrijfsleven. Zo hebben wij gewerkt als: CIO, Programma directeur, IT Manager, Contract Manager, Informatie Manager, Financial controller, Juridisch adviseur en als Data analist.

Wij hebben in die periode gezien en ervaren dat de verbinding tussen business en IT beter kan en beter moet.

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om, samen met onze klanten en hun IT partners, tot een succesvolle verbinding te komen.

Onze duurzame ontwikkelings­doelstellingen

Bij QA Consulting werken wij actief aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs – Sustainable Development Goals) die in 2015 door de Verenigde Naties zijn vastgesteld als de nieuwe mondiale duurzame ontwikkelingsagenda voor 2030.

De SDGs zijn van 2016 tot 2030 van kracht, en vervangen de millenniumdoelstellingen die eind 2015 zijn vervallen. Er zijn 17 doelstellingen waarvan QA Consulting er een 5-tal nastreeft.

Dit doen wij samen met onze opdrachtnemers die deze doelstellingen omarmen, binnen de overheid, de energiesector, de zorg en de financiële sector.  Zo werken wij concreet aan:

  • SDG 7: Betaalbare en duurzame energie
  • SDG 8: Eerlijk werk en economische groei
  • SDG 9: Industrie, innovatie en infrastructuur
  • SDG 11: Duurzame steden en gemeenschappen
  • SDG 16: Vrede, justitie en sterke publieke diensten

Bij QA Consulting staat kwaliteit altijd voorop. Daarom zijn we blij met het behalen van het ISO-certificaat (januari 2024). Een mooie bevestiging van ons streven naar de hoogste kwaliteitsnormen in al onze processen en diensten.

Geïnteresseerd?

Neem contact op en we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.